El Gremi Comarcal d’Hostaleria i Turisme de l’Alt Penedès i ALL IN S4B, signen un Conveni de Col.laboració.

El Gremi ha signat un conveni de col·laboració amb l’empresa ALL IN S4B, entitat de referència nacional en serveis i actuacions sobre la Llei Orgànica de Protecció de Dades (LOPD) i el Règim General de Protecció de Dades (RGPD).
Gràcies a aquest acord, els nostres associats podran beneficiar-se d’un servei òptim al millor preu del mercat nacional.Per causa de l’entrada en vigor del nou reglament en protecció de dades RGPD, el passat maig de 2018.
Sent la RGPD una llei d’obligat compliment per a totes les empreses, amb sancions que podrán arribar fins als 10.000.000.€ o el 2% de la vostra facturació bruta, és important estar ben assessorats sobre aquest tema, i comptar amb el millor servei (defensa jurídica, certificats europeus, Document de Seguretat…).
Durant els propers dies es posaràn en contacte amb vosaltres un dels assessors d’ALL IN SOLUTIONS FOR BUSINESS, David Rodón i Isaac Higueras, per fer-vos arribar tota la informació necessària sobre aquest tema.
Informar-vos també que a diferència d’altres empreses del sector, ALL IN SOLUTIONS FOR BUSINESS realitza les seves adaptacions a la llei de manera presencial, ocupant- se ells de tota la gestió perquè no suposi una molèstia en la vostra tasca diària.
A més aquest servei no té cap tipus de quota de manteniment tot i que disposareu durant tot l’any dels serveis de consulta, assessorament jurídic…, sense costos ni manteniment.